35
1981
2016

Цветовеете могат да са стандартни или по Ваш избор

Стандартен размер или по Ваш избор

Височината е 2.80м.

Прозорците могат да бъдат по Ваше желание

Кабини с двускатен покрив

На базата на дългогодишния ни опит, ние Ви предлагаме продукти с дълъг живот на изгодни цени. Галванизирана метална конструкция, избор от сандвич панели 4 или 8 см, висококачествена ел. инсталация, лед осветление, водоустойчив ламиниран паркет. Кабините могат да бъдат със стандартни размери или по Ваше желание.

 

Можете да изберете най-подходящия за Вашите цели продукт измежду стандартните ни модели. Бихме могли да направим желаната от Вас промяна на модела.

 

 

 

 

 

Етикети: Търговски павилиони, павилиони, магазин павилиони, павилиони будки, търговски павилион, сглобяеми павилиони, павилиони за бързо хранене, сглобяеми павилиони цени, метални павилиони, продавам павилион, павилиони за търговия, търговски павилиони цени, градински павилиони, метален павилион

Модели кабини

Снимки

Информация

Екстри

Лизинг

Изберете Вашата стандартна кабина с двускатен покрив

Стандартните кабини са с височина 250 см, по Ваш избор размера може да бъде 300 см. Ширината може да бъде от 110 см до 300 см. Дължината на кабините може да бъде до 600 см.

Снимки

Снимките на нашия сайт се обновяват всеки месец и докато обикаляте изразличните продукти може да разгледате повече от 1000 снимки на обекти изградени от нас по поръчка на клиенти. Правата на всички снимки са запазени. В случай, че бъдат изтеглени от уебсайта ни и използвани в други сайтове без наше разрешение, фирмата ни ще предприеме правни действия.Благодарим Ви за проявения интерес Vitalbox България.

 

Последна технология в изработката на галванизирани неръждаеми контейнери

 

Контейнерите са изградени от галванизирана метална конструкция. Издръжливостта на стандартния под е 200 кг/м². Стандартната изолация на стените е 4 см и специален 8 сантиметров сандвич-панел, боядисан в RAL 9002 и монтирана 4 камерна австрийска ПВЦ дограма. В един стандартен контейнер с размери 240 см х 600 см има два контакта, табло с предпазители, ел.табло и LED  лампи. В санитарните помещения подът е теракота. В тоалетната и банята са включени мивка, огледало, душ корито и моноблок. Размерът на стандартния кухненски бокс е 80 см х 50 см х 100 см и включва мивка, батерия и два броя шкафове - горен и долен.

Изберете екстри

Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всеки продукт има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на продукта и той ще бъде добавен към продукта. Бележка: цената на всеки един допълнителен продукт се добавя към крайната стойност на избрания модел.

 • Изберете Вашия тип контейнер

 • Изберете Вашата изолация

 • Изберете Вашия цвят боя

 • Изберете Вашите прозорци

 • Изберете Вашeто допълнително оборудване

 • Изберете Вашета врата

 • Изберете Вашят цвят за стъкло

 • Изберете Вашата тоалетна

 • Изберете Вашето допълнително оборудване за тоалетна

 • Изберете Вашата кухня

 • Изберете Вашето допълнително оборудване за кухня

 • Изберете Вашето електрическо и оборудване за отопление

 •  

За нас

История на Vitalbox

Различни видове продукти, предлагани от "Vitalbox"

Готови къщи

Контейнери

Специални модули

Тоалетни

Кабини

Готови гаражи

Шатри

Халета

Резервоари

 

Новините

Последните новини

 

Контакти

Виталбокс социал

© 2015 Vitalbox Всички права запазени.

 English

English